Křídla o prázdninách letí a nezahálí

Horké dny nepřinášejí do Domácího hospicu Křídla útlum, ale snad ještě více energie než obvykle. Lidé z Křídel aktivně vstupují do místních komunit a zapojují se do nich, ale také pilně pracují na fundraisingu. Posuďte sami:

V červnu se díky Sdružení dobrovolných hasičů Obděnice a jejich vztahu s Křídly podařilo získat krásných 34 265 Kč z výtěžku charitativního bazárku, který SDH Obděnice uspořádalo. Tato částka bude použita na provoz našeho mobilního hospicu. Děkujeme!

Nadační fond Umění doprovázet také podpořil Domácí hospic Křídla. Díky němu bude možné koupit nový kyslíkový koncentrátor, který je velkým pomocníkem zejména pro pacienty s dýchacími potížemi. Nadační fond Umění doprovázet, již šestnáct let patří mezi významné podporovatele českých hospiců. Celková částka, kterou nadační fond Křídla podpořil, činí celkem již téměř 120 tisíc korun. Děkujeme 🙏

16. 7. se Šárka a Jarka z Křídel zúčastnily Folkování v podhradí v rámci Dne řemesel ve Vysokém Chlumci, kde nejen představovaly činnost našeho mobilního hospice, ale také prodávaly předměty s výtěžkem na hospic. Akce se v městysu zúčastnilo neuvěřitelných 1700 lidí.

A to není vše – Křídla se zapojily do projektu Pomáhej pohybem Nadace ČEZ a tak můžete s appkou EPP přispět Křídlům na nový automobil každým svým ujitým nebo uběhnutým krokem, každou minutou, kterou uplavete, odcvičíte nebo odtančíte!