Dvě Fešárny v jeden víkend – kolika penězi pomohou a jak se povedly?

V pátek 24. a v sobotu 25. března se konaly dva charitativní bazary Fešárna ve dvou městech – v Sedlčanech, kde tento projekt vznikl a v Kolíně, které je dalším z měst, kam se rozšířil.

Fešárna je milý koncept, který přináší jak výdělek z prodeje použitého (zejména) oblečení na dobrou věc, tak spoustu milé atmosféry a přátelských setkání.

V Kolíně se na třetí Fešárně podařilo získat 18 529 Kč a dobrovolníci odpracovali na její organizaci stovky hodin práce.

Takto děkovala hlavní organizátorka kolínské Fešárny Eliška Moldanová dobrovolníkům, kteří se rekrutují převážně ze sboru Apoštolské církve Církev Kolín: “Fakt senzace! Moc bych vám všem chtěla poděkovat, bez vás by nebylo vůbec nic, moc si toho vážím. Velké dík taky všem maminkám z Mateřského centra KidzTown, které Mirka zmobilizovala. Výtěžek z akce věnujeme Mateřskému centru KidzTown.

V Sedlčanech už mají Fešárny delší tradici a své věrné účastníky: “Děkujeme za Vaši podporu a štědrost! Letošní jarní Fešárna podpoří Domácí hospic Křídla částkou 45 000 korun. Neuvěřitelné, že neustále posouváme příčku! Děkujeme!”, zveřejnili na svém Instagramu její organizátoři.

Fešárna Sedlčany:

Fešárna Kolín: